Hvorfor en mobilskattejagt?

mobilskattejagt for børn

mobilskattejagtI dag er børn meget online og meget tid foregår indendørs på computeren/mobilen/tabletten. Det virtuelle univers optager børn ved at være interaktivt og udfordrende.

I en mobilskattejagt integreres interessen for det virtuelle med det fysiske. Leg og underholdning blandes med indlæring, og ikke mindst får man børnene udenfor og beskæftiget!

En mobilskattejagt arrangeres ved, at man som skattejagtarrangør placerer nogle virtuelle poster på et google kort på et enkelt arrangørsite – mobilskattejagterne er helt fleksible og kan udføres hvor som helst, der skal blot være 75 meter minimum mellem posterne. Sæt de virtuelle poster ud i den nærliggende park, i skoven, på stranden, inde i byen osv.

Til skattejagtposterne er der koblet nogle gåder, som bliver udløst, når børnene når til de steder på kortet i virkeligheden, som de skal svare på inden de får næste position på kortet.

En mobilskattejagt er både lærerig og udfordrende for børnene – de skal bruge både deres evne til at navigere på et kort samt deres paratviden. Desuden trænes også børnenes evne til at læse og forstå et kort og en historie, samt til at udføre en opgave på tid, på en underholdende måde!

En mobilskattejagt passer perfekt til en børnefødselsdag for de 10-13 årige, eller til fx en familiefest, hvor man ønsker at beskæftige børnene en stund.

Her finder du alle grapevines mobilskattejagter

Facebooktwitter