NYHED! Æggejagt i mobilen!

æggejagt i mobilen

NYHED! Æggejagt i mobilen, påskens garanteret cooleste æggejagt!

Mobilæggejagterne er for familiens børn eller for mange børn, der opdelt i hold, konkurrerer mod hinanden i en spændende jagt efter påskeæg!

I æggejagten skal børnene finde æg i mobilen, og løse sjove gåder for at finde dem, indtil skattejagten til sidst når til slutpositionen, hvor der er gemt et rigtigt påskeæg!

Æggejagterne er fleksible og kan, som med alle andre af grapevines mobilskattejagter, udføres lige hvor man ønsker det – i gården, parken, skoven, på stranden mm. Som skattejagtarrangør placerer man selv, på et enkelt arrangørsite, posterne på et kort – og på sitet kan man også følge holdenes fremgang under æggejagten og til sidst se et resultat.

Børnene skal lede efter posterne i mobilen, og svare rigtigt på gåderne, der er knyttet til posterne, for at få næste kortposition. Der er svarmuligheder knyttet til gåderne, så man kan altid gætte sig til et svar, for at komme videre, dog får man så ikke noget point, derfor kan det godt betale sig, at bruge lidt tid på at tænke sig om inden man svarer.

Æggejagten i mobilen fås til tre forskellige aldersgrupper: 5-7 år, 8-10 år og fra ca. 11 år. For de mindre børn er det en god idé at have en voksen med på hvert hold til at navigere og læse gåderne højt.

Mobilskattejagt: Æggejagt 5-7 år
Mobilskattejagt: Æggejagt 8-10 år
Mobilskattejagt: Æggejagt fra 11 år

Facebooktwitter