Sådan foregår en mobilskattejagt i praksis

mobilskattejagt

mobilskattejagt

Efter man har placeret punkter på et kort (google maps) over det område, hvor man ønsker at mobilskattejagten skal foregå, så er det tid til at starte holdene. Det er en god idé at planlægge mobilskattejagten fx dagen før, og der er også mulighed for at teste mobilskattejagten, inden man udfører den i virkeligheden. Det anbefales at være max. 5 børn pr. hold, som deles om en mobiltelefon. Der er plads til op til 10 hold, som konkurrerer mod hinanden.

Ved startpunktet sørger man for som arrangør, at lokalitetstjenester og WIFI er slået til på telefonerne, og at starte mobilskattejagten på telefonerne, med fx to minutters mellemrum, så holdene ikke ankommer til posterne samtidigt.

Herefter er det børnenes opgave at finde punkter på kortet i mobilen, et af gangen, punktet er blåt, indtil at de finder det, så bliver det grønt, og kan trykkes på og der kommer en gåde/spørgsmål, som skal løses/svares på. Når man har svaret rigtigt, så får man næste punkt op på kortet, og sådan går man fra post til post i skattejagten. Der er svarmuligheder, så hvis man ikke har det rigtige svar, så kan man gætte sig frem, dog får man så ikke noget point for svaret, hvis man har svaret forkert. Holdene konkurrerer mod hinanden på point og tid, et rigtigt svar giver et point, og hvis man kommer hurtigst i mål får man tre bonuspoint.

En mobilskattejagt opleves som et spændende eventyr, som kræver noget af deltagerne, men samtidigt er sjovt og underholdende. Husk at gemme en skat i målet, og til sidst kan du også opdatere din administratørside og se hvilket hold, som har vundet og desuden evt. have en lille ekstra præmie til alle deltagere på det hold, som har vundet!

Her finder du alle grapevines mobilskattejagter

 

 

Facebooktwitter