Udvalg mobilskattejagter

Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv
Lad børnene begive sig ud på tyvejagt! En cool skattejagt i mobilen, som kan udføres hvor som helst, i alle sammenhæng. Børnene skal jage tyven “Masken”, og regne ud, hvem der er den maskerede tyv og til sidst finde gemmestedet for hans tyvekoster!
Mere info


Mobilskattejagt: Jagten på piratskatten
En energisk og spændende skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør bestemmer du selv, hvor den skal foregå. Du fordeler kortnåle på et enkelt lille arrangørsite og følger derefter holdene i realtid. Superenkelt at arrangere!
Mere info


Mobilskattejagt: Jagten på den forsvundne juvel
En supersjov skattejagt, som børnene løser i mobilen. Du planlægger den hurtigt og enkelt på et lille arrangørsite. Superenkelt at arrangere – og sjovt for børnene! De leder efter positioner på et kort og svarer på spørgsmål i mobilen, i jagten på den forsvundne juvel!
Mere info


Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten
Energisk og spændende mobilskattejagt med kort og gåder, som kan udføres hvor som helst – du bestemmer hvor! Skattejagten er komplet med spørgsmål, svar og en spændende Halloweenhistorie. Du fordeler kortnåle på et arrangørsite og følger derefter holdene i realtid. Superenkelt og sjovt!
Mere info


Mobilskattejagt: Æggejagt 5-7 år
Påskens cooleste æggejagt! Lad børnene lede efter æg på et kort i mobilen, og løse gåder for at finde dem, indtil skattejagten til sidst når slutpositionen, hvor der venter et påskeæg! For familiens børn eller mange børn, derkonkurrerer mod i hinanden i hold. Kan udføres hvor man vil!
Mere info


Mobilskattejagt: Æggejagt 8-10 år
Overrask børnene med en rigtig sjov æggejagt i mobilen! Du placerer selv kortnåle og bestemmer selv hvor æggejagten skal foregå. Børnene løser alt i mobilen, finder positioner på kortet og løser påskegåder indtil de til sidst når målet – og det rigtige påskeæg!
Mere info


Mobilskattejagt: Æggejagt fra ca. 11 år
Lad hele familien fordøje påskefrokosten med en cool æggejagt i mobilen! Op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid. Æggejagten kan gennemføres hvor som helst. Gåderne passer til børn fra ca. 11 år eller børn i forskellige aldre, sammen med en voksen. Følg kortet, find positionerne, løs gåderne for at nå frem til påskeægget!
Mere info


Mobilskattejagt – DEMO
Er du interesseret i vores mobilskattejagter? Men ønsker at vide lidt mere om, hvordan de fungerer, og hvordan de ser ud, inden du bestiller? Test hvordan de foregår med vores demo-mobilskattejagt! Demo-mobilskattejagten bestiller du helt gratis.
Mere info


Facebooktwitter