Mobilskattejagter for børn

hvad er en mobil skattejagt
Mobilskattejagt for børn

En mobilskattejagt er en ny og sjov form for skattejagt, for de 10-14 årige, der foregår i mobilen, i stedet for at have fysiske poster / skattejagtstationer har man i stedet virtuelle koordinater på et kort, dog har man på sidste punkt en rigtig skat.

Positionerne, som man skal lede efter, er markeret på et Google Maps kort og når man når til det angivne punkt, får man en gåde, som man skal svare rigtigt på, inden at man kan komme videre. Der er svarmuligheder til gåderne, så man kan altid gætte sig til et svar. Dog får man kun point for svaret, hvis man svarer rigtigt på første forsøg. Man deler børnene op i hold, maks. 5 børn pr. hold med en mobil, og max. 10 hold. Holdene konkurrerer mod hinanden på tid, det hold der har flest rigtige svar på kortest tid vinder!

En mobilskattejagt arrangeres let ved hjælp af et arrangørsite, hvor man som skattejagtarrangør placerer kortpositioner (dvs. positioner hvor gåderne skal udløses). Under mobilskattejagten kan man følge holdenes fremgang på arrangørsitet, og til sidst kan man se pointresultatet.

Mobilskattejagten anpasses let til det sted, hvor man ønsker at skattejagten skal udføres –  i den nærliggende park, på stranden, i skoven etc.

Er du interesseret i en mobilskattejagt? Her finder du flere forskellige, spændende mobilskattejagter hos grapevine.dk

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*