Skattejagt med gps

Skattejagt med gps

skattejagt-med-gps
Er du interesseret i Geocatching / skattejagt med gps? Geocaching er hvor man ved hjælp af en smartphone finder små skatte (geocacher), der er placeret over hele verden.

Hvis du er interesseret i Geocatching kan det anbefales at prøve en spændende mobilskattejagt, som er en skattejagt med gps. I en mobilskattejagt bruger man telefonens gps til at lede efter punkter på et kort. Skattejagtarrangøren placerer punkter på et Google Maps kort med spørgsmål og gåder, som bliver udløst, når børnene når til punktet. Mobilskattejagten er fleksibel og kan tilpasses præcis til det sted du ønsker – det kan være en runde i parken, i byen, i skoven osv. dog skal der minimum være 75 meter mellem posterne / punkterne for at det skal blive vellykket.

Børnene leder efter punkterne på kortet i mobiltelefonen. De går fra punkt til punkt og svarer på gåder / spørgsmål. Når de har svaret rigtigt på et spørgsmål / løst en gåde, får de det næste punkt osv. Ved det sidste punkt i skattejagten placeres en rigtig “skat”, i form af fx slikposer eller andet, der kommer til at blive værdsat af børnene.

Find din mobilskattejagt her

Facebooktwitter