Ny mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv

mobilskattejagt Jagten på den maskerede tyv

jagten-pa-den-maskerede-tyv

Mobilskattejagten “Jagten på den maskerede tyv” er den nyeste mobilskattejagt hos grapevine.dk

“Jagten på den maskerede tyv” handler om en tyv, kendt som “Masken”, der hærger i byen Crookville. Tyven kaldes “Masken”, fordi ingen nogensinde har set hans ansigt. ”Masken” skaber kaos omkring sig – han stjæler, og snyder og bedrager folk på sin vej. Byens politi er magtesløse, og nu må børnene hjælpe politiet med at afsløre, hvem som gemmer sig bag ”Masken” og finde alle hans tyvekoster.

“Jagten på den maskerede tyv” er lavet med et glimt i øjet og er fyldt med humor. Børnene skal regne ud, hvem som er tyven vha. ledetråde, som de får sammen med gåderne i løbet af mobilskattejagten, og til sidst skal de finde det sted, hvor han gemmer sine tyvekoster og skatten!

Som skattejagtarrangør får du efter køb adgang til et enkelt arrangørsite, hvor du registrerer posterne på et kort over det sted, hvor du ønsker at mobilskattejagten skal foregå. Det kan være en runde i parken, skoven, i nærområdet osv. – mobilskattejagten er helt fleksibel. Posterne, som udløser gåder og spørgsmål, registreres ved hjælp af google maps på arrangørsitet, og det er let og enkelt. Når du køber en mobilskattejagt, får du også en testkode, så du kan prøve den af inden.

Del børnene op i grupper af max 4-5 pr. mobil, så kan de konkurrere mod hinanden på point og tid. Der er plads til 10 hold i mobilskattejagten, så den passer også til en stor børnegruppe.

Mobilskattejagten kan indgå i mange sammenhæng til børnefødselsdagen, familiefesten, skoleafslutningen eller blot til en varm sommerdag, hvor man vil aktivere børnene.

Endnu en cool skattejagt med kort og gåder i mobilen!

Her finder du ”Jagten på den maskerede tyv”

 

Facebooktwitter