Aktivitet børnefødselsdag 10-13 år

mobilskattejagt børnefødselsdag

børnefødselsdag 10 år

Leder du efter underholdning til en børnefødselsdag for de 10-13 årige?

Skal I holde børnefødselsdag for aldersgruppen 10-13 år og er interesseret i at prøve en anderledes og spændende oplevelse/aktivitet, som passer perfekt til en børnefødselsdag for den aldersgruppe? Så kan det være en idé med en mobilskattejagt!

I stedet for en almindelig skattejagt med fysiske poster, så foregår en mobilskattejagt ved hjælp af virtuelle poster. I en mobilskattejagt skal børnene lede efter punkter på et kort i mobilen, og der udløses gåder, når de ankommer til disse punkter, som er sat ud i landskabet. De skal derefter løse en opgaven/gåde, inden de kan komme videre i skattejagten, og for at få næste punkt på kortet. Man får svarmuligheder, så man kan altid gætte sig til et svar, dog får man ved forkert svar ikke noget point.

I mobilskattejagten er storyen og gåderne komplette, det eneste man skal gøre som arrangør er, at placere punkter på et kort over det sted, hvor man ønsker at mobilskattejagten skal udføres – samt at gemme en rigtig skat til sidst i mobilskattejagten, som børnene skal finde!

En mobilskattejagt bliver sjovest, hvis man deler børnene op i hold og lader dem konkurrere mod hinanden på point og tid. I en mobilskattejagt fra grapevine er der plads til op til 10 hold med 4-5 børn pr. hold.

Her finder du den mobilskattejagt til børnefødselsdag, som passer dig hos grapevine

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

Facebooktwitter